Sonia Năstase: În anul care a trecut, am învăţat să ne purtăm de grijă mai mult unii celorlalţi şi am făcut tot ce a ţinut de noi să fim aproape de colegii şi clienţii noştri deopotrivă

Autor: Andra Stroe Postat la 08 iulie 2021 74 afişări

Sonia Năstase: În anul care a trecut, am învăţat să ne purtăm de grijă mai mult unii celorlalţi şi am făcut tot ce a ţinut de noi să fim aproape de colegii şi clienţii noştri deopotrivă

Business Executive Officer NESTLÉ ROMÂNIA  – Divizia Nespresso


Cifră de afaceri (2019, Nestlé): 929 mil. lei Profit (2019, Nestlé): 61 mil. lei Număr de angajaţi (2019, Nestlé): 649


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Cu tot contextul necunoscut căruia ne-a supus, pandemia ne-a învăţat sau reînvăţat un lucru de o importanţă majoră – necesitatea de a fi ancoraţi în prezent, în aici şi acum, dar şi de a fi recunoscători pentru ceea ce avem şi suntem şi pentru cei care ne înconjoară. În anul care a trecut, am învăţat să ne purtăm de grijă mai mult unii celorlalţi şi am făcut tot ce a ţinut de noi să fim aproape de colegii şi clienţii noştri deopotrivă.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Cea mai importantă decizie luată în ultimul an aş putea spune că este să continuăm, prin toate eforturile, să fim aproape de clienţii noştri.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Pentru a menţine motivaţia colegilor am comunicat mai mult şi mai semnificativ decât înainte, iar de aceea simt că, în ciuda pandemiei, am fost mai mult ca niciodată o familie.

—   Work from home sau de la birou?

Contextul aflat încă în desfăşurare impune lucrul de acasă în cazul colegilor pentru care este posibilă această variantă. Este adevărat că ne este foarte dor unii de ceilalţi şi aşteptăm cu drag momentul în care vom putea sta laolaltă faţă în faţă. Cu siguranţă, lecţia care va urma pandemiei va fi aceea a flexibilităţii programului de lucru de la locul de muncă, iar cea mai bună abordare pare a fi un mix între cele două.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Mă încarc cu energie atunci când sunt alături de fiica mea. Pandemia, aşa cum ziceam mai devreme, ne-a făcut mai conştienţi de ceea ce se întâmplă aici şi acum şi ne-a adus mai aproape de cei dragi, aşa că un efect benefic al acestei perioade este acela că am petrecut mai mult timp preţios alături de ea. Dar, dacă aş visa la câteva momente de respiro, cu siguranţă mi-ar plăcea un weekend într-o pensiune liniştită de la munte.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Şi aici răspunsul vine tot dinspre fiica mea, pentru că a dat dovadă în toată această perioadă de un optimism şi o maturitate ieşite din comun. Are capacitatea de a găsi partea pozitivă în orice situaţie şi debordează de energie şi bunătate, lucru care îi va fi extrem de util în viaţă. Este la vârsta adolescenţei, aşa că ne susţinem reciproc şi învăţăm una de la cealaltă.

—   Putere vs. feminitate:

Cred cu tărie că în ziua de astăzi nu mai putem vorbi despre astfel de dihotomii. Feminitatea şi puterea se influenţează reciproc şi pot coexista fără impedimente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.