Hezy Ovadia, noul presedinte al imbuteliatorului Tuborg

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 noiembrie 2010 325 afişări

Incepand cu 1 ianuarie 2011, Hezy Ovadia va prelua conducerea URBB, imbuteliatorul marcilor Tuborg, Carlsberg si Granini pe piata romaneasca.

Ovadia are o experienta profesionala de aproximativ 19 ani, formata in cadrul pozitiilor de conducere pe care le-a detinut in patru dintre cele mai active companii din domeniul FMCG (producatori de bauturi alcoolice si non-alcoolice), inclusiv Carlsberg Group - Israel Beer Breweries Ltd.

Hezy Ovadia are studii in domeniul financiar si un EMBA in Managementul Afacerilor, ambele absolvite la Universitatea din Tel Aviv. Romania si evolutia companiei Tuborg Romania sunt deja familiare, facand parte din consiliul de administratie.

"Sunt convins ca alaturi de echipa URBB vom continua sa atingem, anual, rezultate in ascensiune, asa cum am obisnuit piata pana acum", a declarat Ovadia, viitorul presedinte al URBB. Shachar Shaine preda acum fraiele afacerii, dupa sase ani in care United Romanian Breweries Bereprod a inregistrat evolutii anuale constante. Astazi, compania are peste 800 de angajati si peste 100 mil. euro cifra de afaceri.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii, a bauturilor racoritoare si recent, pe cea a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci precum Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, Granini si Bilbor.

Urmărește Business Magazin

/analize/comert/hezy-ovadia-noul-presedinte-al-imbuteliatorului-tuborg-7741627
7741627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.