Adela Militaru, Mars România: Din perspectiva mea, în completarea viziunii, moştenirea cea mai valoroasă pe care o poate crea un lider este o echipă puternică, motivată, capabilă să ducă mai departe şi să implementeze strategia organizaţiei

Postat la 11 ianuarie 2023 119 afişări

Cifră de afaceri (2020): 568 mil. lei*

Număr de angajaţi (mediu, 2020): 223*

*Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice


CARTE DE VIZITĂ

• Adela Militaru este de 12 ani în echipa Mars;

• Şi-a construit o carieră în marketing şi vânzări, incluzând roluri de Brand Management la nivel regional şi conducerea echipei locale de marketing, manager pentru echipa de Key Accounts în retailul modern şi rolul actual;

• Consideră că puterea şi feminitatea se completează foarte bine şi că echipele de leadership în care există un echilibru de gen (între 40 şi 60% de-o parte sau de alta) iau decizii mai bune şi au o performanţă mai ridicată.


Dezvoltarea şi motivarea colegilor reprezintă sursa mea principală de energie şi satisfacţie. Din perspectiva mea, în completarea viziunii, moştenirea cea mai valoroasă pe care o poate crea un lider este o echipă puternică, motivată, capabilă să ducă mai departe şi să implementeze strategia organizaţiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.