100 Cele mai puternice femei din business: Cristina Căpitanu, Cofondatoare, Lemon Interior Design

Postat la 22 mai 2023 141 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Cristina Căpitanu, Cofondatoare, Lemon Interior Design

Cifră de afaceri (2021): + 43 mil. lei*   /   Profit: + 8,9 mil. lei   /   Număr de angajaţi: > 50

* Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor

Cristina Căpitanu este partener la Lemon Interior Design încă din anul 2007, fiind implicată atât în amenajarea, cât şi în proiectarea a peste 100 de proiecte de design interior, la apartamente, penthouse-uri, vile şi birouri. Este CEO al diviziei rezidenţial din cadrul Lemon Interior Design. A absolvit un curs de design la Institutul Marangoni din Londra.

„Libertatea înseamnă pentru mine bucuria de a face meseria care îţi place, flexibilitatea pe care o oferă antreprenoriatul, atât în modul de gândire, cât şi în felul în care îţi organizezi programul. Posibilitatea de a munci pentru a-ţi construi un vis, de a alege cine vrei să fii şi ce vrei să laşi în urma ta. Cred că trăim vremuri care ne oferă foarte multe oportunităţi, la care femeile de acum un secol nici nu visau.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.