Zvonuri privind moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez râde despre informaţiile apărute

Postat la 04 ianuarie 2012 22 afişări

Liderul cubanez Fidel Castro, în vârstă de 85 de ani, care s-a retras de la putere în 2006 din motive de sănătate, "râde" despre zvonurile privind presupusul său deces, care au apărut luni pe reţelele sociale, a afirmat marţi un blogger oficial cubanez.

"Fidel Castro studiază, analizează şi râde de zvonurile de pe Twitter. CIA a încercat să îl ucidă de peste 700 de ori, iar Twitter urmează aceeaşi cale", afirmă bloggerul Yohandry pe site-ul www.yohandry.com fără alte detalii. În general foarte bine informat, Yohandry a făcut "o pauză" în cadrul vacanţei sale de sfârşit de an pentru a dezminţi zvonurile privind starea de sănătate a părintelui Revoluţiei cubaneze şi afirmă că "2012 va fi un an de mare mişcare în Cuba".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
fidel castro,
cuba
/actualitate/zvonuri-privind-moartea-lui-fidel-castro-fostul-lider-cubanez-rade-despre-informatiile-aparute-9124281
9124281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.