Ziare de prestigiu din Franţa decid să nu mai publice fotografiile teroriştilor

Postat la 28 iulie 2016 205 afişări

Ziare de prestigiu din Franţa decid să nu mai publice fotografiile teroriştilor

Publicaţiile franceze prestigioase, dar şi o televiziune de ştiri au ales să nu mai publice fotografiile teoriştilor ce comit atacuri teroriste în Franţa, pentru a estompa imaginea de eroi a jihadiştilor, decizia jurnaliştilor iscând o polemică aprigă, relatează presa franceză.

Prestigioasele ziare Le Monde şii La Croix, televiziunile BFMTV şi France 24, radiourile Europe 1 şi RFI au decis să nu mai publice fotografiile teoriştilor care comit atentate în Franţa, după ultimul atac terorist din biserica St Etienne-du-Rouvray din Franţa, în care preotul Jacques Hamel, în vârstă de 84 de ani, a fost ucis. Atacatorii l-au forţat să îngenucheze în timp ce înregistrau cum îl omoară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
fotografii,
publicare,
refuz,
terorism,
ziare,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.