ZF: Directorul general al RCS&RDS a demisionat din companie după 18 ani de carieră

Postat la 10 aprilie 2015 276 afişări

Alexandru Oprea, unul dintre cei mai importanţi oameni din RCS&RDS şi mâna dreaptă a patronului, a plecat surprinzător din companie, după 18 ani.

ZF: Directorul general al RCS&RDS a demisionat din companie după 18 ani de carieră

“RCS & RDS anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, domnul Alexandru Oprea, Director General ṣi Preṣedinte al Consiliului de Administraţie RCS & RDS, îṣi încetează colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate. Domnul Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar ṣi un important trust media format din nouă televiziuni”, conform anunţului RCS&RDS.

“Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea ṣi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă ṣi va ramane cel puţin la fel de competitivă. (…) Îmi doresc ca ṣi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS ṣi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil”, a declarat Alexandru Oprea, potrivit comunicatului transmis de companie.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zf-directorul-general-al-rcs-rds-a-demisionat-din-companie-dupa-18-ani-de-cariera-14117128
14117128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.