Zeci de oameni de afaceri din Buzău, puşi sub urmărire penală de procurorii DNA. Angajaţii Fiscului care trebuiau să îi controleze le făceau contabilitatea

Postat la 03 februarie 2022 945 afişări

Zeci de oameni de afaceri din Buzău, puşi sub urmărire penală de procurorii DNA. Angajaţii Fiscului care trebuiau să îi controleze le făceau contabilitatea

Un număr de 27 de oameni de afaceri au fost puşi sub urmărire penală de procurorii DNA, într-un dosar în care sunt cercetaţi mai mulţi angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice (AJFP) Buzău.

Aceştia sunt acuzaţi că au pus la dispoziţia funcţionarilor documentele contabile ale societăţilor pe care le controlau pentru a le efectua contabilitatea, în condiţiile în care respectivii funcţionari aveau ca sarcină de serviciu să le controleze firmele.

Procurorii din cadrul DNA – Secţia de combatere a corupţiei au dispus extinderea urmării penale faţă de 27 oameni de afaceri cu privire la săvârşirea, în forma complicităţii, a infracţiunii prevăzute de art. 11 din Legea 78/2000, potrivit unui comunicat transmis joi, 3 februarie, de DNA.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni de afaceri,
angajati,
buzau

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.