ZBORURI ANULATE ÎN SUA. American Airlines cu avioanele blocate la sol

Postat la 17 aprilie 2013 32 afişări

O problemă informatică la sistemul prin care se fac rezervări aparţinând companiei aeriene American Airlines a blocat temporar la sol toate cursele companiei în Statele Unite marţi, au anunţat purtători de cuvânt ai firmei şi Autorităţii Federale a Aviaţiei (FAA).

ZBORURI ANULATE ÎN SUA. American Airlines cu avioanele blocate la sol

 "Reţeaua American (Airlines) s-a confruntat cu pene intermitente", a anunţat compania într-un comunicat transmis prin e-mail.

"Înregistrăm o întârziere la sol în tot sistemul, care va dura până la ora 21.00 GMT (miercuri 0.00, ora României) şi lucrăm la soluţionarea cât mai rapidă a acestei probleme", a adăugat ea, prezentând scuze pentru "orice neplăcere" cauzată.

Un purtător de cuvânt a anunţat, ulterior, că problema a apărut marţi "dimineaţa", iar la ora 20.30 GMT (23.30, ora României) sistemele au fost "restabilite integral".

"Totuşi, ne aşteptăm la o continuare a întârzierilor şi anulărilor pentru restul zilei" de marţi, a adăugat el, precizând că au fost anulate aproximativ 670 de zboruri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zboruri-anulate-in-sua-american-airlines-cu-avioanele-blocate-la-sol-10756997
10756997
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Universitatea Babeş-Bolyai a cumpărat cu 40 mil. lei hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Ioana Răduca, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.