Zamfir: Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti a fost dat afară

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 iunie 2022 30 afişări

Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la Bucureşti, acuză senatorul PSD Daniel Zamfir: „Ştiu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”.

Zamfir: Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti a fost dat afară

„Marea mizerie PNL-USR de la Bucureşti. Astăzi (luni - n.r.), unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti, dr Victor Căuni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la Bucureşti. Faptul că dr Căuni s-a "încăpăţânat" să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi trataţi şi bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal şi ştiu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

El afirmă că „alianţa peneliştilor cu useriştii şi nefericitul primar general” e peste puterea sa de înţelegere.

„Ce-i leagă oare, atât de tare, pe penelişti şi useristi din Bucureşti să rămână mâna-n mâna sub comandă lui NIMICusor? Am pretenţia că înţeleg multe lucruri în politică, dar alianţa penelistilor cu useriştii şi nefericitul primar general e peste puterea mea de înţelegere”, conchide Zamfir.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zamfir,
nicuşor dan,
căuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.