Yahoo renunţă la conectarea pe site-urile sale prin intermediul conturilor de Facebook şi Google

Postat la 06 martie 2014 136 afişări

Grupul american Yahoo! nu va mai permite utilizatorilor de internet să se conecteze pe site-urile sale prin intermediul conturilor create pe platformele rivale Facebook şi Google.

Yahoo renunţă la conectarea pe site-urile sale prin intermediul conturilor de Facebook şi Google

 "Intenţionăm să cerem tuturor utilizatorilor să acceseze serviciile noastre prin intermediul unui cont Yahoo", a declarat o purtătoare de cuvânt a grupului american.

"Apoi, butoanele care permit autentificarea prin intermediul conturilor de Facebook şi Google vor fi retrase de pe toate site-urile Yahoo", a adăugat ea.

Modificarea a început deja pentru serviciul sportiv Yahoo Sports Tourney Pick'Em şi se va extinde progresiv către celelalte servicii Yahoo!. Grupul american afirmă că această decizie va permite "oferirea unor servicii personalizate mai bune" pentru fiecare dintre utilizatorii săi.

Directoarea Yahoo!, Marissa Mayer, ajunsă la conducerea grupului în vara anului 2012, încearcă de atunci să relanseze creşterea economică a companiei, iar personalizarea accentuată a serviciilor Yahoo! reprezintă una dintre axele principale ale strategiei sale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-renunta-la-conectarea-pe-site-urile-sale-prin-intermediul-conturilor-de-facebook-si-google-12210453
12210453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.