WVIL: Camera foto cu lentile wireless, reala sau falsa? (Video)

Postat la 12 ianuarie 2011 19 afişări

In cadrul targului de electronice CES 2011, o camera foto a facut furori in randul fotografilor profesionisti. Sa fie oare pe bune? Sau un simplu viral?

WVIL (Wireless Viewfinder Intechangeable Lens) este un concept foto extraordinar, facand legatura intre aparatele foto profesionale si telefoanele tip smartphone, oferind utilizatorului un nou mod de a privi arta fotografica.

Dupa cum se poate observa in videoclip, aparatul este dotat cu un senzor foto de 31 de MP, full-frame, incorporat in lentila.

Lentila este de 28-100mm f2.0 - f18, cu o constructie de 18 elemente pe 13 grupari, si daca astea nu erau indeajuns, lentila odata desprinsa de pe aparat poate inregistra imagini incontinuu datorita transmisiei wireless intre cele doua parti.

Corpul aparatului este foarte subtire si seamana cu un smartphone avand un display de 5 inchi si sistem de operare capabil sa ruleze diverse aplicatii.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Camera foto,
WVIL,
lentile wireless
/actualitate/wvil-camera-foto-cu-lentile-wireless-reala-sau-falsa-video-7884362
7884362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.