World Class lansează un nou concept wellness şi pregăteşte deschiderea a 26 de noi cluburi în trei ani

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 iulie 2015 333 afişări

World Class, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, a lansat W, un nou concept de club premium de fitness şi lifestyle, în urma unei investiţii de peste un milion de euro. Situat în centrul oraşului Bucureşti, în piaţa Charles de Gaulle, acesta prezintă un concept unic în industria de profil, axat pe un mix de servicii VIP personalizate, cursuri de Yoga, Pilates şi clase de aerobic.

Cu o suprafaţă totală de peste 1.250 de metri pătraţi, noul club W se întinde pe două niveluri şi pune la dispoziţia clienţilor o zonă de fitness cu cele mai performante echipamente în domeniu, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscină, o zonă de relaxare şi un nou concept de Juice Bar. De asemenea, clubul oferă membrilor servicii VIP, precum acces la vestiare private cu serviciu de curăţătorie şi valet la parcare.

„Noul centru W Charles de Gaulle este o oază urbană holistică dedicată clienţilor noştri, în cadrul căreia aceştia se pot deconecta şi beneficia de programe internaţionale de fitness, antrenamente funcţionale şi clase de Yoga şi Pilates, într-un cadru intim şi exclusivist. Ne propunem să atragem maximum 600 de membri, astfel încât să menţinem o atmosferă selectă şi servicii personalizate. Intenţionăm să deschidem în viitor şi alte centre W, sub acelaşi concept premium”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România.

W Charles de Gaulle are un design creat cu ajutorul celebrului arhitect suedez Henrik Lunden. Clubul este dotat cu echipamente de fitness, Pilates şi accesorii de functional training de ultimă generaţie de la LifeFitness şi Balanced Body. În plus, centrul dispune de singurele echipamente profesionale de Pilates din România şi de instructori certificaţi internaţional în utilizarea acestora.

Membrii W pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile săptămânal, în funcţie de preferinţe sau nivel de pregătire. Acestea şi orele de antrenament personal sunt predate de către 20 de instructori selectaţi din echipa World Class, antrenori personali şi specialişti în Yoga şi Pilates, certificaţi la nivel internaţional.

Produsele oferite sub noul concept de Juice Bar le asigură membrilor o hidratare optimă înainte şi după antrenamente şi sunt furnizate de către Iconic Health by Camelia Şucu.

Pentru a asigura servicii personalizate într-un cadru select, W Charles de Gaulle oferă un număr limitat de 600 de abonamente, urmând ca toate solicitările peste această cifră să fie trecute pe o listă de aşteptare.

World Class este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă şi numără 15 centre în toată ţara şi peste 35.000 de membri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concept,
lansare,
cluburi,
yoga,
fitness,
world class
/actualitate/world-class-lanseaza-un-nou-concept-wellness-si-pregateste-deschiderea-a-26-de-noi-cluburi-in-trei-ani-14629830
14629830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.