În urma unei investiţii de 4 milioane de euro, Selgros lansează serviciul de distribuţie pentru zona Bucureştiului

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 iulie 2015 274 afişări

Selgros Cash&Carry România a inaugurat propriul centru de distribuţie pentru Bucureşti şi împrejurimi, pentru clienţi din industria HoReCa. Clienţii au la dispoziţie mai multe modalităţi de a plasa comenzile, atât prin platforma online, e-mail, cât şi prin telefon sau prin intermediul reprezentanţilor de vânzări. Compania plănuieşte să lanseze şi aplicaţia smartphone pentru comenzi.

În urma unei investiţii de 4 milioane de euro, Selgros lansează serviciul de distribuţie pentru zona Bucureştiului

„Am constatat în ultima vreme o tendinţă tot mai accentuată în rândul proprietarilor şi managerilor de unităţi HORECA, de a renunţa să se mai ocupe personal de aprovizionare, preferând să îşi dedice aproape tot timpul miezului afacerii lor, bucătăria şi servirea clienţilor. De aceea mulţi aleg să se aprovizioneze de la firme de distribuţie şi să folosească timpul şi resursele cheltuite pentru aprovizionare în eficientizarea afacerii lor. În condiţiile în care în acest moment nu există în România o firmă de distribuţie care să poată oferi un sortiment atât de larg ca noi (peste 45.000 de articole) şi pentru că putem folosi know-how din cadrul Holdingului TransGourmet, numărul 1 în Europa în distribuţie, suntem siguri că putem valorifica această oportunitate de a ne extinde afacerile şi pe acest canal de desfacere”, a declarat Adrian Dragomir, director distribuţie Selgros Cash&Carry România.

Noul centru de distribuţie de lângă magazinul din Pantelimon beneficiază de un spaţiu de 3.500 mp, perioada de pregătire pentru lansarea serviciului de livrare fiind de trei luni.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 mld. euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-urma-unei-investitii-de-4-milioane-de-euro-selgros-lanseaza-serviciul-de-distributie-pentru-zona-bucurestiului-14629762
14629762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.