Wolrd Class România deschide un nou club, cu o investiţie de un milion de euro

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 iulie 2016 171 afişări

Unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de fitness, World Class deschide unitatea cu numărul 31 din ţară, în mall Park Lake din Capitală. Clubul va fi inaugurat în septembrie, într-un spaţiu de peste 1.800 de mp (club şi terasă).

Wolrd Class România deschide un nou club, cu o investiţie de un milion de euro

Acesta va deţine un o piscină semi-olimpică, o sală de fitness echipată cu aparate de ultimă generaţie, un studio de aerobic şi unul de cycling, cât şi o zonă special amenajată pentru antrenamentele de functional fitness. Peste 20 de antrenori, pregătiţi la standarde internaţionale, vor prelua antrenamentele personale şi cele de group fitness. Pentru relaxare, clubul include o zonă cu saună uscată.

„Succesul enorm al cluburilor din Titan şi din Mega Mall şi cererea mare pentru serviciile noastre ne-au convins de potenţialul zonei. Astfel am hotărât să deschidem World Class Park Lake. Ne bucurăm că misiunea noastră de a îmbunătăţi radical stilul de viaţă al românilor a creat o nevoie puternică pe piaţa locală. Vom răspunde acestei nevoi şi vom continua extinderea reţelei în următoarea periodă”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România.

Clubul va fi integrat în categoria Silver de abonamente şi va derula săptămânal peste 40 de clase de group fitness. De asemenea, clienţii World Class vor putea beneficia de antrenamente personale, alături de antrenori profesionişti. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
deschidere,
fitness,
mall,
antrenamente,
piscina
/actualitate/wolrd-class-romania-deschide-un-nou-club-cu-o-investitie-de-un-milion-de-euro-15517689
15517689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.