Chris Evans şi-a dat demisia din echipa Top Gear după un singur sezon

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 iulie 2016 593 afişări

Chris Evans şi-a dat demisia din echipa Top Gear după un singur sezon

Chris Evans a anunţat că şi-a dat demisia de la emisiunea Top Gear după un singur sezon, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Twitter, în care spune că "şi-a dat toată silinţa, însă nu a fost de ajuns", după ce mai mulţi s-au declarat nemulţumiţi de prezentator, relatează BBC.

"Cred că demisia mea e singurul lucru bun pe care pot să-l fac pentru a sluji intereselor show-ului", a mai precizat Chris Evans în mesajul publicat pe Twitter, în care îşi anunţă demisia din echipa emisiunii Top Gear.

Demisia lui Evans vine în urma scăderii rating-ului emisiunii. Chris Evans s-a alăturat echipei de la Top Gear, după plecare lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May.

Săptămâna trecută, Matt LeBlanc s-a plâns producătorilor că nu mai poate lucra alături de Evans. El ar fi spus despre acesta că e tiranic şi că este o persoană foarte dificilă, iar oamenii nu mai vor să lucreze cu el. LeBlanc este cam singurul din noua echipă Top gear care a avut lipici la public, iar producătorii emisiunii trebuie să decidă dacă vor să rămână cu alegerea făcută, Chris Evans sau riscă să piardă prezentatorul preferat al publicului. Înainte de acesta, un producător executiv a renunţat la show din cauza comportamentului lui Evans.

Citiţi şi Cronică TV. Top Gear după Clarkson: Viitorul nu sună deloc bine

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chris-evans-si-a-dat-demisia-din-echipa-top-gear-dupa-un-singur-sezon-15516839
15516839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.