Wizz Air face angajări. Ce trebuie să ştii ca să lucrezi pentru operatorul low-cost

Autor: Ioana Matei Postat la 11 februarie 2016 427 afişări

Wizz Air face angajări. Ce trebuie să ştii ca să lucrezi pentru operatorul low-cost

Wizz Air  anunţă noi sesiuni de recrutări pentru bazele din Bucureşti şi Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunţat pentru anul 2016, potrivit unor informaţii transmise de reprezentanţii companiei.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să aibă experienţă în relaţia cu clienţii dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilităţi excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi şi cei care se integrează şi lucrează uşor într-o echipă.

Candidaţii care doresc să se alăture echipei de însoţitori de zbor de la baza din Bucureşti, se pot prezenta pentru susţinerea interviurilor la Hotel Angelo Airport Hotel Otopeni, Calea Bucureştilor 283, Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie şi 1 martie. Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referinţe şi două poze (plan amplu şi tip paşaport) şi trebuie să fie pregătiţi deoarece interviurile se pot desfăşura pe parcursul mai multor ore. Wizz Air operează o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
wizz air
/actualitate/wizz-air-face-angajari-ce-trebuie-sa-stii-ca-sa-lucrezi-pentru-operatorul-low-cost-15066389
15066389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.