Wizz Air anunţă o nouă rută. Pe ce insulă exotică poţi ajunge cu doar 230 de lei

Postat la 20 mai 2016 4927 afişări

Wizz Air anunţă o nouă rută. Pe ce insulă exotică poţi ajunge cu doar 230 de lei

În cadrul conferinţei de aniversare a 12 ani de existenţă Wizz Air a anunţat adăugarea unei noi aeronave la baza din Bucureşti, numărul acestora ajungând la 9.  Noua aeronavă va deservi din toamnă cea mai recentă rută spre Tenerife.Biletele către noua rută sunt deja puse spre vânzare la preţuri începând de la 229 RON.

Prin adăugarea acestei noi aeronave (A321), Wizz Air anunţă o investiţie suplimentară de 100 milioane euro la baza din Bucureşti, iar numărul total de angajaţi din România urmează să depăşească 600. În prezent sunt 299 de angajaţi Wizz Air în Bucureşti, dintre care 95 de piloţi.

Wizz Air a achiziţionat 5 aeronave A321, prima fiind a fi livrată în noiembrie 2015.Jozsef Varadi, CEO-ul Wizz Air, a anunţat că până în 2024 vrea ca Wizz Air să aibă în flotă 140 de astfel de avioane. În momentul de faţă compania deţine 67 de aeronave.

József Váradi a anunţat că Wizz Air a transport 20 de milioane de români de când se află în România. Acest a menţionat că ţara noastră este un hub important pentru compania maghiară, 7 dintre cele 25 de baze operaţionale (22 active în prezent) fiind localizate în România.

De asemenea, Varadi a declarat că preţurile mici rămân o prioritate pentru companie şi că Ryan Air prezintă o competiţie sănătoasă care îi face să fie şi mai buni şi să ofere servicii de calitate. În România compania maghiară a crescut cu 17% anul trecut, iar pentru anul acesta se preconizează o creştere de 20% şi pentru 2017 una de 24%.

Întrebat dacă se gândesc la noi rute interne, Varadi a spus că vor analiza situaţia pe cursele actuale şi vor avea în plan adăugarea altora noi, la fel şi în cazul destinaţiilor balcanice, compania concentrându-se în prezent către destinaţii din Europa de Vest. CEO-ul Wizz Air a mai spus că nu i-au în considerare implemenatare de curse mai lungi de 5 ore şi jumătate, precizând că s-au specializat pe un anumit model de business şi pe cursele scurte.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-anunta-o-noua-ruta-pe-ce-insula-exotica-poti-ajunge-cu-doar-230-de-lei-15346903
15346903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.