Wizz air anunţă alocarea celei de-a zecea aeronave la Bucureşti şi patru rute noi lansate în 2018

Postat la 02 iulie 2018 100 afişări

Wizz Air a alocat cea de-a zecea aeronavă la Bucureşti şi anunţă patru rute noi lansate în 2018, cu zboruri dinspre Bucureşti spre Atena, Göteborg, Nisa şi Kutaisi, a anunţat luni, la Bucureşti, Simona Ratz, Head of Corporate Communication Wizz Air (interimar), în cadrul unei conferinţe de presă.

Wizz air anunţă alocarea celei de-a zecea aeronave la Bucureşti şi patru rute noi lansate în 2018

Potrivit reprezentanţilor companiei, cea de-a zecea aeronavă Airbus A321 din Bucureşti, cu o capacitate de 230 de locuri, va asigura cursele pe noile rute, cu începere din Bucureşti către Atena, Göteborg, Nisa şi Kutaisi, precum şi frecvenţe către opt destinaţii din Bucureşti: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais şi Tel-Aviv, programul companiei aeriene având 24 de zboruri adiţionale săptămânale cu plecare de la Bucureşti.

Potrivit Simonei Ratz, zborul din Bucureşti către Kutaisi (Georgia) se operează în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cu începere din 3 iulie, zborul Bucureşti-Göteborg se va opera în zilele de miercuri şi duminică, începând cu 27 iunie, iar Bucureşti-Nisa va zbura în zilele de marţi, joi şi sâmbătă din data de 26 iunie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.