Wizz Air a anunţat cinci noi rute

Autor: Ioana Matei Postat la 01 iulie 2016 1475 afişări

Wizz Air a anunţat cinci noi rute

Compania aeriană low-cost Wizz Air şi-a deschis baza de la Iaşi. Compania va aloca la această bază, pentru început, o aeronavă Airbus A320, ce va începe să opereze din 1 iulie cele cinci rute noi spre Larnaca, Bologna, Tel Aviv, Catania şi Roma Ciampino.      

Deja deservit de companie, Iaşi devine cel de-al şaselea aeroport din România, cu bază operaţională Wizz Air. Noua aeronavă creşte numărul de rute de la Iaşi la opt şi va tripla capacitatea la 265.000 în 2016, potrivit reprezentanţilor companiei. 

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucureşti în ianuarie 2007 şi de atunci compania şi-a dezvoltat constant reţeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Potrivit reprezentanţilor companiei, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în ţară până la sfârşitul anului 2016, incluzând şi alocarea aeronavei Airbus A321 ultra-eficientă, cu 230 de locuri. Wizz Air oferă, în prezent, 118 rute către 16 ţări, de pe nouă aeroporturi din România, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei pentru un segment de zbor.

Zborurile pe cele mai noi rute din Iaşi spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino şi Tel Aviv încep pe 1 iulie. Iniţial, toate cursele vor fi operate de două ori pe săptămână, cu excepţia Iaşi-Bologna care va avea trei zboruri săptămânale. Frecvenţa spre Milano Bergamo a fost, de asemenea, mărită. Biletele pentru rutele din Iaşi sunt disponibile de la preţuri de 109 lei. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-a-anuntat-cinci-noi-rute-15514464
15514464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.