Wizrom: Afaceri cu 8% mai mari în 2012, de 6,65 mil. euro

Autor: Anca Barbulescu Postat la 24 ianuarie 2013 14 afişări

Grupul de firme Wizrom, format din Wizrom Software, WizSalary şi filialele externe, a înregistrat în 2012 cea mai mare creştere a cifrei de afaceri de ultimii trei ani şi anume 8%, până la valoarea netă de 6,65 milioane euro.

Tot anul trecut a fost generat şi cel mai mare număr de noi clienţi, mai exact 261 de contracte, echivalent cu o creştere de 7,36%, care au ridicat numărul total de clienţi ai Wizrom la 3.546, cu o bază instalată de peste 32.000 de licenţe.

Principalii vectori de creştere din 2012 au fost extinderea reţelei de parteneri ai companiei, verticalizarea soluţiei WizPro ERP pe noi nişe precum agricultură, construcţii şi transporturi, precum şi ca efect al creşterii a forţei de vânzări în cursul anului trecut. Verticala de servicii a înregistrat cea mai mare creştere anul trecut, urmată de verticalele producţie şi distribuţie.

Wizrom estimează şi pentru 2013 o evoluţie pozitivă ce va veni în principal datorită creşterii interesului mediului de afaceri faţă de optimizarea costurilor operaţionale cu ajutorul instrumentelor software - vorbim de aplicaţiile de optimizare gen Supply Chain Management (SCM, care includ Demand Planning, Warehouse Management şi Distribution Management), utile inclusiv în perspectiva introducerii trasabilităţii în industria alimentară, respectiv în urma procesului de înlocuire a vechilor aplicaţii ERP cu unele noi, mai bune, mai puternice, la costuri totale de deţinere mai bune.

Aproximativ 31% din veniturile Wizrom Software a provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la sfârşitul anului trecut un număr de 160 de angajaţi, cu 15% mai mult decât la finele lui 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wizrom,
Afaceri,
euro,
valoarea netă
/actualitate/wizrom-afaceri-cu-8-mai-mari-in-2012-de-6-65-mil-euro-10519626
10519626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.