Wizrom: 2012 a fost un an controversat; veniturile au avansat cu 8%

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 25 ianuarie 2013 19 afişări

Grupul de firme Wizrom, controlat de omul de afaceri de origine israeliană Eli Davidai, a avut anul trecut venituri de 6,65 milioane de euro, în creştere cu 8% faţă de anul precedent, pe fondul extinderii reţelei de parteneri ai companiei şi a forţei de vânzări.

Grupul de firme Wizrom, controlat de omul de afaceri de origine israeliană Eli Davidai, a avut anul trecut venituri de 6,65 milioane de euro, în creştere cu 8% faţă de anul precedent, pe fondul extinderii reţelei de parteneri ai companiei şi a forţei de vânzări. "Anul 2012 a fost unul controversat. La începutul anului, analiştii au avansat nişte cifre cu privire la creşterea economică, dar realitatea le-a revizuit. Wizrom şi-a propus pentru anul trecut un avans de 4%, la fel ca şi în 2011 faţă de 2010, dar rezultatele finale au arătat o creştere de 8%, la 6,65 milioane de euro. Creşterea a fost susţinută de dezvoltarea reţelei de parteneri şi a forţei de vânzări, alături de adaptarea soluţiei WizPro ERP la noi nişe de activitate, precum agricultură, contrucţii şi transporturi", a declarat directorul general al Wizrom Software, Adrian Bodomoiu, într-o conferinţă.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wizrom,
Adrian Bodomoiu
/actualitate/wizrom-2012-a-fost-un-an-controversat-veniturile-au-avansat-cu-8-10521719
10521719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.