Wimbledon 2019 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a câştigat finala: "Îi mulţumesc ţării mele! Vă mulţumesc tuturor". Cum s-a ajuns la acest moment istoric

Postat la 13 iulie 2019 79 afişări

Wimbledon 2019 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a câştigat finala: "Îi mulţumesc ţării mele! Vă mulţumesc tuturor". Cum s-a ajuns la acest moment istoric

Simona Halep a devenit prima românca ce a câştigat titlul la Wimbledon, iar noua campioană a turneului britanic a oferit, la finalul meciului cu Serena Williams, primele reacţii. 

"Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de aa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!

Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. Abia aştept să mă întorc la anul. Părinţilot, familie... Vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi. Fără voi, nici nu m-aş fi născut (n.r. - râde). Echipei mele, lui Darren Cahill. Vă mulţumesc mult! Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc! Le mulţumesc şi celor din familia Regală. A fost o onoare să câştig la Wimbledon!", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Serena Williams. 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
multumire,
castigare,
finala,
istoric

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.