Mărirea şi decăderea celui mai mare TRAFICANT de DROGURI din Germania. Se spune despre el că ar fi stat la masă cu Pablo Escobar

Postat la 13 iulie 2019 2178 afişări

Mărirea şi decăderea celui mai mare TRAFICANT de DROGURI din Germania.  Se spune despre el că ar fi stat la masă cu Pablo Escobar

Deşi numele său nu este atât de cunoscut ca cele ale altor mafioţi, Heinz Bernhard Chapuis are o "carieră" impresionantă.

 

Considerat cândva cel mai mare traficant de droguri din Germania, el a urmat în cele din urmă drumul pe care îl urmează majoritatea criminalilor, ajungând în închisoare.

 

Poreclit "Chappi", Heinz Chapuis s-a născut în Koln, Germania. În anii '90, el ajunsese să conducă lumea interlopă din Germania, având legături cu cartelul din Medellin. Legenda spune că Heinz a fost personal în Columbia pentru a negocia "contractul", stând la masă chiar cu "El Patron".

 

 

Condamnat la 15 ani de închisoare în 1996, dar eliberat doar 10 ani mai târziu, Chapuis - ajuns la 55 de ani - a intrat din nou în afacerile cu droguri. El a fost arestat din nou în 2008, fiind prins cu două kilograme de cocaină asupra sa; a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

 

Pe 3 martie 2010, Heinz Bernhard Chapuis a fost eliberat datorită stării precare de sănătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
germania,
crestere,
traficant,
marire,
inchisoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.