Wikileaks: Claudiu Saftoiu vorbea, in 2006, de ingrijorari privind o posibila paralizie a presedintelui

Postat la 28 martie 2011 13 afişări

Fostul consilier prezidential Claudiu Saftoiu i-a spus ofiterului politic al ambasadei SUA, in mai 2006, in contextul operatiei de hernie la care a fost supus seful statului, ca doctorii au fost ingrijorati de o posibila paralizie daca operatia nu s-ar fi produs imediat, relateaza Jurnalul National.

Publicatia citeaza un document neclasificat, atribuit ambasadei SUA, si care ar fi fost obtinut de Wikileaks, in care se vorbea, pe 9 mai 2006, despre operatia de hernie de disc a presedintelui Basescu.

"Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost supus unei operatii pentru hernie de disc in dimineata zilei de 9 mai, marti, la Spitalul Universitatii din Viena, Allgemeines Krakenhaus. El a fost transportat cu un avion in seara precedenta. Un comunicat de presa al Presedintiei arata ca doctorii sunt optimisti in ceea ce priveste starea lui Basescu si anticipeaza ca timpul de recuperare va fi de aproximativ sapte zile", se arata in documentul citat de Jurnalul National.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Saftoiu,
Wikileaks,
paralizie
/actualitate/wikileaks-claudiu-saftoiu-vorbea-in-2006-de-ingrijorari-privind-o-posibila-paralizie-a-presedintelui-8105640
8105640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.