WhatsApp va lansa în curând o „versiune întunecată”. Ce va cuprinde acesta şi cine o va putea folosi

Autor: Ioana Matei Postat la 20 ianuarie 2020 11228 afişări

WhatsApp va lansa în curând o „versiune întunecată”. Ce va cuprinde acesta şi cine o va putea folosi

Mult aşteptatul „modul negru” al WhatsApp este în sfârşit gata de lansare, potrivit declaraţiilor acordate publicaţiei The Independent ale unor utilizatori ce l-au testat deja.

Aplicaţia de mesagerie deţinută de Facebook a făcut teste ale unei teme „întunecate” timp de câteva luni, totuşi, reprezentanţii acesteia nu sunt pregătiţi încă să anunţe data lansării sau să ofere comentarii pe acest subiect.

Site-ul WaBetaInfo, care urmăreşte dezvoltări ale versiunilor beta ale aplicaţiilor, a dezvăluit că această nouă temă a WhatsApp este pregătită de lansare pentru versiunea de Android a WhatsApp, iar în curând, tema întunecată a aplicaţiei va fi gata şi pentru folosirea pe iOS.

Update-ul are rolul de a reduce strălucirea ecranului şi folosirea unor culori mai închise pentru căsuţel mesajelor. Modulul întunecat va face mai uşoară citirea mesajelor în condiţii de luminozitate redusă, în timp ce va preveni de asemenea aplicaţia din consumul ridicat al bateriei. Mai multe aplicaţii populare includ o astfel de variantă, inclusiv aplicaţia de Messenger a Facebook.

Câţiva dintre utilizatorii WhatsApp au găsit deja o modalitate de a debloca modulul mult aşteptat prin exploatarea unui bug al sistemului de operare Android.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.