WhatsApp lansează o „versiune întunecată”. Ce cuprinde aceasta şi cine o va putea folosi

Autor: Ioana Matei Postat la 22 ianuarie 2020 361 afişări

WhatsApp lansează o „versiune întunecată”. Ce cuprinde aceasta şi cine o va putea folosi

WhatsApp a lansat un update prin intermediul noii versiuni a sistemului de operare Android (2.20.13). Update-ul permite utilizatorilor să folosească într-un final „versiunea întunecată” (o temă cu o culoare închisă a ecranului) pentru WhatsApp, despre care presa internaţională a scris în urmă cu câteva săptămâni.

Aplicaţia de mesagerie deţinută de Facebook a făcut teste ale unei teme „întunecate” timp de câteva luni.

Site-ul WaBetaInfo, care urmăreşte dezvoltări ale versiunilor beta ale aplicaţiilor, a dezvăluit recent că această nouă temă a WhatsApp era pregătită de lansare pentru versiunea de Android a WhatsApp, iar în curândi va fi gata şi pentru folosirea pe iOS.

Update-ul are rolul de a reduce strălucirea ecranului şi folosirea unor culori mai închise pentru căsuţele mesajelor. Modulul întunecat va face mai uşoară citirea mesajelor în condiţii de luminozitate redusă, în timp ce va preveni de asemenea aplicaţia din consumul ridicat al bateriei. Mai multe aplicaţii populare includ o astfel de variantă, inclusiv aplicaţia de Messenger a Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.