WhatsApp este folosit de 700 de milioane de utilizatori în fiecare lună

Postat la 09 ianuarie 2015 108 afişări

WhatsApp nu dă semne de oboseală. După ce în vara anului trecut a atins 600 de milioane de utilizatori activi lunar, acum Facebook a dezvăluit că în doar câteva luni, acest număr a fost depăşit. Seviciul de mesagerie instantă este acum folosit de 700 de milioane de utilizatori, depăşind chiar şi Facebook Messenger, o alternativă gratuită oferită de aceeaşi companie.

WhatsApp este folosit de 700 de milioane de utilizatori în fiecare lună

În ultimul an, WhatsApp aproape şi-a dublat numărul de utilizatori activi, atrăgând aproximativ 300 de milioane de utilizatori noi. Această creştere a coincis cu preluarea sa de către Facebook, care nu pare să fi promovat serviciul prin intermediul popularei reţele de socializare. În ciuda faptului că Mark Zuckerberg şi a sa companie au plătit 22 de miliarde de dolari pentru WhatsApp, se pare că în viitorul apropiat investiţia nu va fi amortizată.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whatsapp,
utilizatori,
facebook messenger
/actualitate/whatsapp-este-folosit-de-700-de-milioane-de-utilizatori-in-fiecare-luna-13756329
13756329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.