Weekend cu discount la Carrefour

Postat la 25 iunie 2011 11 afişări

Pentru a marca aniversarea a zece ani de prezenta in Romania, Carrefour ofera reduceri de pret de 10% clientilor care folosesc cardul Carrefour la cumparaturi in reteaua de magazine in perioada 25-27 iunie.

Promotia are ca scop rasplatirea suplimentara a fidelitatii clientilor, prin dublarea timp de 3 zile a discountului standard de 5% la tranzactiile tip plata in rate.

"Alaturi de partenerii nostri de la BRD Finance, oferim un discount dublu pentru cumparaturile in rate, realizate atat in hipermarketurile, cat si in supermarketurile Carrefour", a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania.

Pentru a obtine pretul redus, clientul trebuie sa apeleze numarul de telefon de pe verso-ul cardului. Apelul este automat inregistrat, fara a fi necesara intrarea in legatura directa cu un operator, iar valoarea bonusului se incarca ulterior direct pe card.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. in Romania, drupul Carrefour numara in prezent 23 de hipermarketuri si 35 de supermarketuri.

BRD Finance IFN, membra a diviziei de servicii financiare specializate din Groupe Société Générale, este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004. Prezenta in numeroase magazine, BRD Finance administreaza o gama diversificata de produse si servicii financiare: carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/weekend-cu-discount-la-carrefour-8387647
8387647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.