Watford Insurance, un asigurator activ în Marea Britanie, intră pe piaţa din România

Postat la 17 octombrie 2018 47 afişări

Watford Insurance Company Europe, o subsidiară a Watford Re Ltd., o companie globală de asigurări şi reasigurări, îşi lansează, miercuri, oficial, operaţiunilor în România.

Watford Insurance, un asigurator activ în Marea Britanie, intră pe piaţa din România

În prima etapă, Watford Insurance va oferi produse de asigurare auto şi produse auxiliare, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru companii. Pe termen scurt şi mediu, Watford Insurance îşi propune să extindă oferta de produse şi către alte linii de asigurare, cum ar fi proprietăţi imobiliare, răspunderi civile, accidente şi sănătate, maritim şi aviaţie.

Watford Insurance a externalizat administrarea activităţii pentru operaţiunile din România către furnizorul local de servicii de asigurare Intaro Insurance Services SA. Produsele companiei sunt distribuite prin reţeaua locală de brokeri de asigurare, care, în prezent, intermediază mai mult de 60% din volumul de prime din piaţa de asigurări din România, potrivit datelor furnizate de companie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
piata,
asigurator,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.