Primul oraş din Romnia care ia o măsura specială pe drumul cu cele mai multe accidente mortale

Postat la 17 octombrie 2018 216 afişări

În Piatra Neamţ au fost montate semafoare cu leduri roşii şi verzi pe arcade, o premieră în România.

Primul oraş din Romnia care ia o măsura specială pe drumul cu cele mai multe accidente mortale

Măsura suplimentară a fost aplicată pe drumul cu cele mai multe accidente mortale din oraş, strada General Dăscălescu, transmite Ziar Piatra Neamţ.

„Pentru a avea o imagine clară asupra deciziei de a monta aceste semafoare, vă prezint statistica accidentelor cu victimă din 2008 până în prezent, pe acest sector de drum: 59 persoane rănite uşor, 36 rănite grav şi 9 persoane decedate.

Era mai mult decât necesar să intervenim cu această măsură care să ducă la reducerea vitezei şi mărirea siguranţei în trafic. Semafoarele sunt montate în două locaţii în care pietonii întâmpinau probleme în traversare, în dreptul Şcolii Dimitrie Leonida”, a precizat consilierul local Romel Bîrjoveanu pentru sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accidente,
drum,
neamt,
piatra,
piatra neamt,
premiera,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.