Warner Bros. Pictures a anunţat că va produce noi filme cu "Stăpânul inelelor"

Postat la 25 februarie 2023 115 afişări

Warner Bros. Pictures a anunţat că va produce noi filme cu "Stăpânul inelelor"

CEO-ul Warner Bros. Discovery, David Zaslav, a declarat că gigantul media va produce noi filme pentru franciza „Stăpânul Inelelor”.

Warner Bros. a încheiat un acord cu compania de jocuri video care deţine drepturile de film pentru cărţile lui Tolkien.

Planul companiei de a revigora filmele vine în contextul în care Warner Bros. raportează venituri în scădere.

New Line Cinema, compania de producţie deţinută de Warner Bros. din spatele filmelor originale „Stăpânul inelelor” şi „Hobbit”, a încheiat un acord cu compania suedeză de jocuri Embracer Group, care deţine în prezent drepturile de film asupra cărţilor lui J.R.R. Tolkien.

Noile filme au fost anunţate de CEO-ul Warner Bros. Discovery, David Zaslav, la apelul gigantului media privind veniturile scăzute din al patrulea trimestru.

Nu este prima dată când o proprietate Warner Bros. a vrut să încerce din nou să adapteze trilogia originală: se pare că HBO a lansat odată propunerea că doreşte să repete unele dintre aceleaşi poveşti din filmele originale, dar familia lui Tolkien a respins ideea.

Acum că au obţinut drepturile, fanii Tolkien vor avea mai multe opţiuni atunci când vine vorba de adaptări ale romanelor fantastice ale lui Tolkien.

Serialul TV cu buget mare de la Amazon, „ Rings of Power”, se bazează pe acelaşi univers.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
anunt,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.