Vreţi să lucraţi pentru Tarom? Care sunt posturile scoase la concurs de companie şi ce trebuie să ştie candidaţii

Autor: Ioana Matei Postat la 29 august 2019 8333 afişări

Vreţi să lucraţi pentru Tarom? Care sunt posturile scoase la concurs de companie şi ce trebuie să ştie candidaţii

Operatorul naţional de stat Tarom a anunţat, pe site-ul companiei şi prin intermediul Facebook, că derulează o sesiune de recrutare de angajaţi pentru mai multe posturi.

Astfel, pentru rolul de însoţitor de zbor, compania vrea să recruteze 15 persoane. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei, acestea ar trebui să îndeplinească următoarele condiţii: studii medii - absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe de limba engleză - la nivel avansat, deţinere atestat de membru al echipajului de cabină (emis conform reglementării EC 290/2012), raport medical valabil, calificarea de tip - constituie un avantaj, abilităţi de comunicare, spirit de echipă, orientare către client, atitudine pozitivă, rezistenţă la stres, disponibilitate pentru program de lucru neregulat, aspect plăcut, înălţime suficientă astfel încât să poată deschide şi închide compartimentele de bagaje (peste 1,65 cm încălţat), punctualitate, cunoştinţele de alte limbi străine (franceză, germană, spaniolă,italiană) la nivel mediu constituie de asemenea un avantaj.

Probele concursului pentru acest rol constau în  depunerea CV-ului, un test scris de limba engleză, test scris de specialitate, interviul final - care include şi o probă de grup în cadrul căreia se urmăresc abilităţi de comunicare, lucrul în echipă, soft skills - într-o pondere de 80%.

Tarom mai vrea să angajeze şi şapte copiloţi (pentru aeronave 737), patru muncitori DOS (care se ocupă de serviciile de check-in şi asistenţă pasageri din cadrul direcţiei de operaţiuni sol), două persoane pentru postul de agent rampă în cadrul Escala Otopeni/direcţia operaţiuni sol; precum şi doi angajaţi pentru rolul de planificator post.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.