Vreţi să lucraţi la stat? Ministerul de Finanţe scoate la concurs mai multe posturi

Postat la 04 octombrie 2019 5536 afişări

Vreţi să lucraţi la stat? Ministerul de Finanţe scoate la concurs mai multe posturi

Ministerul de Finanţe organizează concursuri pentru mai multe posturi din cadrul instituţiei, potrivit unui anunţ postat pe site-ul mfinante.gov.ro.

 

Printre posturile disponibile se numără cel de consilier clasa I, grad profesional asistent la Serviciul de soluţionare a plângerilor prealabile şi a contestaţiilor (concurs pe data de 28 octombrie), expert clasa I grad profesional asistent la Compartimentului de gestionare a fluxurilor financiare în relaţie cu bugetul U.E. din cadrul Unităţii de coordonare a relaţiilor bugetare cu Uniunea Europeană (concurs pe data de 4 noiembrie) sau cele de consilier clasa I, grad profesional superior (2 posturi), referent clasa III grad profesional superior (1 post), expert clasa I grad profesional principal (2 posturi) şi expert clasa I grad profesional asistent (2 posturi).

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.