Wizz Air îşi extinde capacitatea în Iaşi cu 33%, o nouă aeronavă şi şase rute noi

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2019 153 afişări

Wizz Air îşi extinde capacitatea în Iaşi cu 33%, o nouă aeronavă şi şase rute noi

Compania aeriană Wizz Air a anunţat extinderea suplimentară a operaţiunilor sale din România, alocând o aeronavă nouă la Iaşi şi adăugând şase noi rute reţelei locale în continuă creştere.

Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iaşi în august 2020 odată cu lansarea celor şase rute noi către Barcelona, Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino şi Verona, precum şi cu creşterea frecvenţelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles şi Tel Aviv.

Compania operează pe alte nouă aeroporturi locale şi are o reţea de 140 de rute din România. Reprezentanţii businessului se aşteaptă la vânzări de aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, ceea ce reprezintă o creştere cu 10% de la an la an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iasi,
extindere,
wizz air

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.