VREMEA va fi uşor mai rece decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru vineri

Postat la 15 octombrie 2015 42 afişări

Vineri, vremea va fi normală termic în regiunile intracarpatice, dar uşor mai rece în restul teritoriului. În jumătatea de vest a ţării înnorările vor fi temporare şi local, în special seara şi noaptea, vor fi mai ales averse, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. În celelalte zone cerul va fi mai mult noros şi pe spaţii restrânse, în special în sud-est, la deal şi la munte, va ploua slab sau va burniţa, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, iar cele minime, în general, între 4 şi 12 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în sudul Banatului şi zona montană aferentă, dar local şi temporar şi în celelalte regiuni. Dimineaţa şi noaptea izolat se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 9 grade.

LA MUNTE

În zona Carpaţilor Occidentali, precum şi în grupa vestică a Carpaţilor Meridionali, înnorările vor fi temporare şi local, mai ales seara şi în cursul nopţii temporar va ploua. Ploile vor avea caracter de aversă, iar izolat cantităţile de apă vor putea depăşi 15 l/mp. În restul masivelor montane, cerul va fi mai mult noros, iar ploile de altfel slabe cantitativ se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în zona Munţilor Banatului. Temperatura aerului se va apropia de valorile termice normale ce ar trebui să se înregistreze în această perioadă a anului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-usor-mai-rece-decat-in-mod-normal-prognoza-meteo-pentru-vineri-14845095
14845095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.