Prima slujbă a fost în industria hotelieră, iar acum deţine funcţia de Corporate Retention Manager la Medicover

Autor: Ioana Matei Postat la 15 octombrie 2015 401 afişări

Prima slujbă a fost în industria hotelieră, iar acum deţine funcţia de Corporate Retention Manager la Medicover

Raluca Binder a venit la Medicover în ianuarie 2011, iar din iunie 2012 a primit propunerea de a prelua funcţia de retention manager; spune că alături de echipa sa nu numai că a reuşit să depăşească ţintele propuse, dar şi să identifice şi să pună în practică proiecte menite să crească portofoliul de clienţi al companiei.

Este absolventă de Litere, specializarea Română - Franceză, la Universitatea Bucureşti şi are un master în Comunicare şi Relaţii Publice la aceeaşi instituţie.

Timp de aproape 10 ani a lucrat în vânzări; prima slujbă a fost în industria hotelieră, în 2006, în grupul Phoenicia, iar funcţia era de sales account manager. După scurt timp a preluat funcţia de hotel manager pentru un hotel nou deschis. Ulterior a preluat poziţia de corporate sales manager la Hilton, fiind responsabilă atât de creşterea vânzărilor, cât şi de gestionarea clienţilor existenţi.

A venit la Medicover considerând oportună schimbarea industriei, fiind atrasă de compexitatea domeniului serviciilor medicale. „Dorinţa continuă de învăţare, autodepăşire precum şi capacitatea de muncă au fost elemente esenţiale ale reuşitei mele, iar Medicover m-a susţinut în aceasta direcţie - în prezent urmez cursurile unui program de leadership în cadrul Institutului Roffey Park din Marea Britanie. Cel mai important, în opinia mea, este să fii permanent determinat să înveţi, să asculţi feedback-ul celor din jur, să îţi asumi deciziile, să fii responsabil şi echilibrat, dar mai ales să ai grija de sănătatea ta - este reţeta unei cariere de succes“, spune Raluca Binder

Urmărește Business Magazin

/lideri/prima-slujba-a-fost-in-industria-hoteliera-iar-acum-detine-functia-de-corporate-retention-manager-la-medicover-14829792
14829792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.