VREMEA va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri, în ţară şi în Capitală

Postat la 16 iulie 2014 31 afişări

Joi, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în rest.

VREMEA va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri, în ţară şi în Capitală

 Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 21 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales spre seară, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-in-general-instabila-prognoza-meteo-pentru-joi-si-vineri-in-tara-si-in-capitala-12937722
12937722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.