Vremea o ia razna. ANM anunţă un sfârşit de ianuarie neobişnuit. Este vizat şi Bucureştiul

Postat la 21 ianuarie 2020 365 afişări

Meteorologii fac un anunţ important referitor la cum va fi vremea în ultima parte a lunii ianuarie. ANM se aşteaptă la o încălzire treptată, mai cu seamă spre finalul acestei săptămâni.

Vremea o ia razna. ANM anunţă un sfârşit de ianuarie neobişnuit. Este vizat şi Bucureştiul

De câţiva ani încoace, România are parte de ierni atipice, iar de fiecare dată explicaţiile se învârt în zona încălzirii globale. Şi iarna lui 2019-2020 este la fel, cu vreme mai degrabă de toamnă târzie. ANM anunţă că la final de ianuarie vom avea temperaturi peste media obişnuită.

Marţi, 21 ianuarie, vremea este în general plăcută, cu temperaturi uşor mai ridicate în zonele de deal din estul şi sudul ţării, acolo unde cerul va fi variabil. În celelalte regiuni, va fi nebulozitate joasă, iar local se va forma ceaţă. Izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii pentru depuneri de chiciură şi polei. Vântul va cunoaşte intensificări doar pe crestele montane, în rest va sufla în moderat. Temperaturi maxime între -3 şi 10 grade şi minime cuprinse între -10 şi 0 grade.

La Bucureşti, cerul va fi variabil, cu vânt slab. Temperatura zilei de marţi nu va trece de 6 grade, iar minima va coborâ până la -5.

Miercuri, 22 ianuarie, vom avea cer variabil, dar cu o nebulozitate accentuată în nord-vestul, nordul, centrul şi estul ţării. Spre seară, pe arii restrânse din Moldova vor fi precipitaţii slabe mixte, mai ales sub formă de ninsoare în rest. Izolat se va forma polei. Cele mai ridicate valori termice vor ajunge la 11 grade, cu minime între -7 şi 2 grade.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
companie,
datorii,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.