Autorităţile australiene suspectează un posibil caz de infecţie cu noul coronavirus din China

Autor: Andrei Vacaru Postat la 21 ianuarie 2020 58 afişări

Autorităţile australiene suspectează un posibil caz de infecţie cu noul coronavirus din China

Un cetăţean australian a fost plasat marţi în carantină la Brisbane, iar autorităţile din această ţară suspectează că acesta ar putea fi infectat cu noul coronavirus identificat recent în China, informează 7news.com.au.

Dacă medicii vor confirma infecţia, acesta ar fi primul caz de acest tip din Australia.

Un oficial din domeniul sănătăţii din statul Queensland a informat că medicii încă încearcă să stabilească un diagnostic exact în cazul bărbatului. Acesta s-a întors recent în Australia de la Wuhan, oraşul din China în care au fost identificate primele cazuri de pneumonie provocată de noul tip de coronavirus.

Între timp, premierul Scott Morrison a lansat un avertisment către cetăţenii australieni care urmează să călătorească la Wuhan, avertizându-i să fie extrem de precauţi.

Autorităţile australiene au decis că toate persoanele care sosesc la Sydney de la Wuhan vor fi examinate de către medici pentru a identifica din timp posibilele cazuri de infecţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
australia,
virus,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.