Vremea in weekend: averse la munte, canicula in sud

Postat la 16 iulie 2011 46 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de avertizare de instabilitate atmosferica si disconfort termic pana luni seara, la ora 18.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata sambata si duminica mai ales in centrul tarii si zonele de deal si de munte. Vor fi intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice si averse ce pot avea caracter torential. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 50 l/mp si vor fi caderi de grindina.

In regiunile sudice si sud-estice se va mentine vremea caniculara pana in dupa-amiaza zilei de luni, iar indicele confortului termic temperatura-umezeala se va situa peste pragul critic de 80.

Maximele temperaturii aerului vor depasi 35 de grade, iar in Lunca Dunarii vor atinge 37-38 de grade.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-weekend-averse-la-munte-canicula-in-sud-8500431
8500431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.