Vreme frumoasă, dar rece în acest sfârşit de săptămână. Care sunt zonele cu cele mai scăzute temperaturi

Autor: Departamentul Social Postat la 14 septembrie 2019 38 afişări

Vremea se răceşte în nordul ţării, unde temperaturile se vor apropia de cele normale aceastei perioade. În restul ţării vremea va fi caldă, cu cer variabil, anunţă meteorologii.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

SCAD TEMPERATURILE ÎN NORDUL ŢĂRII

Vremea se răceşte în nordul ţării, unde temperaturile se vor apropia de cele normale aceastei perioade. În restul ţării vremea va fi caldă, cu cer variabil şi temperaturi maxime cuprinse între 19 grade în nordul Moldovei şi 32 de grade în sudul Olteniei.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În Carpaţii Orientali, Moldova, Maramureş, Crişana şi Transilvania sunt condiţii de ploaie. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse între 4 şi 18 grade, cu cele mai mici valori în depresiuni, unde sunt condiţii ce ceaţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
METEO,
AVERTIZARE,
METEOROLOGI,
VREMEA,
PROGNOZA,
CAPITALA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.