Vrei un salariu de peste 6.000 de lei? A fost oficializat examenul pentru a obţine calificarea pentru acest job. Nu este IT

Autor: Alexandru Nanu Postat la 14 septembrie 2022 413 afişări

Vrei un salariu de peste 6.000 de lei? A fost oficializat examenul pentru a obţine calificarea pentru acest job. Nu este IT

Profesioniştii care vor să dobândească calitatea de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent pot susţine proba în data de 05 noiembrie 2022. Examenul din acest an se va desfăşura online.

Examenul online poate fi susţinut de candidaţi de acasă sau din orice altă locaţie în care sunt  asigurate conexiunea la internet şi celelalte condiţii tehnice pentru susţinerea examenului.

Durata totală a examinării online este fermă. Aceasta se stabileşte de către Comisia de examen şi se aduce la cunoştinţa candidaţilor cu cel puţin 3 zile înainte de data examenului.

Condiţiile de studii şi experienţa care sunt necesare candidaţilor pentru participarea la examen sunt prevăzute în art. 5 alin. (1) - pentru consultant fiscal, şi la art. 6 alin. (1) - pentru consultant fiscal asistent, din Regulamentului pentru organizarea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior  al Camerei Consultanţilor Fiscali nr. 11/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Tematica şi bibliografia de examen se axează, în principal, pe tematica şi bibliografia din sesiunea noiembrie 2021, actualizată cu toate modificările şi completările realizate până la data de 1 august 2022.

Toate informaţiile privind organizarea şi desfăşurarea examenului online, precum şi tematica şi bibliografia – în formă actualizată, vor fi publicate în timp util pe site-ul CCF.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.