Vrei să lucrezi pentru ANAF? Instituţia tocmai a scos la concurs sute de posturi. Vezi aici ce trebuie să faci

Autor: Alexandru Nanu Postat la 16 februarie 2023 30915 afişări

Vrei să lucrezi pentru ANAF? Instituţia tocmai a scos la concurs sute de posturi. Vezi aici ce trebuie să faci

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la concurs peste 300 de funcţii publice de execuţie în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice (DRFP) pentru Bucureşti.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti  a publicat, recent, pe site-ul instituţiei un anunţ de concurs pentru recrutarea a 307 funcţii publice de execuţie vacante.

Concursul de recrutare în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie vacante se va organiza în datele de 14.03.2023 (proba scrisă), 15.03.2023 (proba scrisă), 16.03.2023(proba scrisă) şi 17.03.2023 (proba scrisă) la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti situat în Bucureşti, Str. Prof. Dr. DimitrieGerotanr.13,sector 2.

Poziţiile disponibile sunt de:

  • inspector casier;
  •  referent casier;
  •  consilier;
  •  expert;
  •  auditor.

Mai multe detalii pot fi consultate AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
posturi,
angajari,
concurs,
scoatere,
fisc,
institutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.