Vrei să lucrezi pentru ANAF? Instituţia tocmai a scos la concurs peste o sută de posturi. Vezi aici ce trebuie să faci

Autor: Alexandru Nanu Postat la 26 martie 2023 320 afişări

Vrei să lucrezi pentru ANAF? Instituţia tocmai a scos la concurs peste o sută de posturi. Vezi aici ce trebuie să faci

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la concurs peste 100 de posturi vacante, conform unui anunţ publicat recent.

Depunerea dosarelor de înscriere la concurs: are loc în perioada 24 martie 2023 - 12 aprilie 2023, inclusiv. Dosarele se depun la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din Str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti, parter .

Selecţia dosarelor de înscriere: va avea loc în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, respectiv în perioada 13.04.2023 - 21.04.2023, inclusiv.

Proba scrisă: se va susţine în data de 27 aprilie 2023, ora 1000. La proba scrisă vor participa doar acei candidaţi care au fost declaraţi ”admis” la selecţia dosarelor. Locaţia în care se va desfăşura concursul se va afişa ulterior, în termen util.

Proba de interviu: se va susţine în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, doar de către candidaţii care au obţinut minimum 50 puncte la proba scrisă. Data, ora şi locul desfăşurării interviului se vor afişa odată cu rezultatele finale la proba scrisă .

Mai multe detalii pot fi consultate AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
posturi,
angajari,
concurs,
scoatere,
fisc,
institutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.