Vrei să îţi petreci concediul în România? De anul acesta, ţara noastră mai are o plajă într-un decor exotic precum găseşti în Thailanda

Postat la 16 iunie 2022 198 afişări

Vrei să îţi petreci concediul în România? De anul acesta, ţara noastră  mai are o plajă într-un decor exotic precum găseşti în Thailanda

Plaja sălbatică de la Şuncuiuş, judeţul Bihor, îi face pe mulţi să vizeze la pozele din Thailanda. Frumuseţea locului şi faptul că este accesibil tuturor sunt atuuri de neegalat.

La Şuncuiuş, în Bihor, a fost amenajată o plajă în inima Apusenilor, cu nisip fin, sezlonguri ca la mare şi un peisaj demn de Thailanda. Stânca e cea care te duce cu gândul la exoticul Krabi, scrie stiridecluj.ro

Râul Criş formează lângă stânci un loc perfect de scăldat.

Cum se ajunge la plaja de la Şuncuiuş

La plaja de la Şuncuiuş se ajunge cu autoturismul. Pe DN 1, din Cluj-Napoca spre Oradea, prin Huedin, Negreni şi apoi Şuncuiuş.

Dacă te saturi de baie şi plajă, atunci poţi merge să vezi peşterile Izbândiş, Batanului, Vântului şi Moanei. Cazarea se poate face la pensiunea Lavinia sau la pensiunea Grădia, care detin plaja.

Sezlongul costă 20 lei, iar o cameră dublă pe noapte costă de la 220 de lei, cu mic dejun.

În zonă se poate face şi rafting, excursii în Parcul Naţional Padiş, aflat la 58 de kilometri distanţă, sau satul tradiţional Roşia, cu moara de apă din Roşia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
plaja,
sezon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.