Vrancart Adjud ţinteşte un profit cu 13% mai mare în 2013

Autor: Adrian Cojocar Postat la 26 martie 2013 29 afişări

Producătorul de hârtie şi carton Vrancart Adjud (VNC), controlat de SIF Banat-Crişana, şi-a propus pentru acest an să-şi majoreze profitul cu 13%, până la 7 mil. lei, şi prognozează de asemenea o majorare a afacerilor cu 8,6%, la 195,8 mil. lei, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul propriu.

Vrancart Adjud ţinteşte un profit cu 13% mai mare în 2013

Producătorul de hârtie şi carton Vrancart Adjud (VNC), controlat de SIF Banat-Crişana, şi-a propus pentru acest an să-şi majoreze profitul cu 13%, până la 7 mil. lei, şi prognozează de asemenea o majorare a afacerilor cu 8,6%, la 195,8 mil. lei, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul propriu. „Pornind de la realizările anului 2012 şi informaţia de creştere economică anunţată de oficialii guvernamentali (1,6%) pentru anul 2013 considerăm că un volum al producţiilor fizice în uşoară creştere este realizabil. Creşterea producţiei de hârtie va fi susţinută atât de politica de creştere a numărului centrelor de colectare maculatură prin înfiinţarea a minimum trei centre noi, cât şi prin creşterea cantităţilor colectate în centrele existente, prin dotarea acestora cu prese de balotat de mare capacitate şi cu maşini specializate de colectare, inclusiv containerele aferente“, spun reprezentanţii Vrancart. Anul trecut compania şi-a dublat profitul, până la 6,2 mil. lei, ca urmare a unor investiţii în valoare de 15 mil. euro destinate modernizării şi retehnologizării capacităţilor de producţie. Compania a beneficiat totodată de fonduri nerambursabile în valoare de 4 mil. euro aferente acestor investiţii, sumă obţinută în cadrul unui Program Operaţional Sectorial ce are în vedere creşterea competitivităţii economice.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vrancart,
Adjud,
profit
/actualitate/vrancart-adjud-tinteste-un-profit-cu-13-mai-mare-in-2013-10691519
10691519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.