Vot în PDL: Iohannis - candidat la Preşedinţie, Predoiu - candidat la premier - surse

Autor: Emma Toader Postat la 11 august 2014 43 afişări

PDL a decis, cu doar un vot împotrivă, ca liderul PNL Klaus Iohannis să fie candidatul ACL la alegerile prezidenţiale şi, în unanimitate, ca prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu să fie candidat pentru funcţia de premier, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

"În BPN al PDL s-a votat ca Iohannis să fie candidatul ACL la prezidenţiale, a fost doar un vot împotrivă. De asemenea, s-a votat în unanimitate ca Predoiu să fie desemnat pentru funcţia de premier, conform protocolului ACL", au precizat sursele citate.

La ora transmiterii acestei ştiri, conducerile PNL şi PDL s-au reunit la Palatul Parlamentului, în şedinţe separate.

După aceste şedinţe separate, cele două conduceri se vor reuni şi într-o şedinţă comună pentru a stabili şi anunţa candidatul comun al ACL pentru funcţia de preşedinte al Românei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PDL,
IOHANNIS,
PREDOIU
/actualitate/vot-in-pdl-iohannis-candidat-la-presedintie-predoiu-candidat-la-premier-surse-13070630
13070630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.