Vosganian îl propune pe Bogdan Stănescu ca administrator special al Oltchim

Postat la 13 martie 2013 14 afişări

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, îl propune ca administrator special al Oltchim pe Bogdan Stănescu, consilier al viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu.

 "Stănescu va desemna conducerea executivă a combinatului", a declarat Vosganian miercuri, într-o conferinţă de presă.

La finele lunii februarie Vosganian a anunţat că va numi administratorii speciali şi conducerea operativă la combinatul Oltchim până la 15 martie, când expiră acordul cu actualul director.

Vosganian a arătat atunci că este imposibilă numirea unor persoane din interiorul Oltchim întrucât rivalităţile sunt foarte mari, iar orice persoană ar fi numită ar primi reacţii agresive din partea celorlalţi.

Vosganian a menţionat că ministerul are mai multe propuneri din exteriorul companiei, însă există discuţii privind cerinţele unui astfel de post.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-il-propune-pe-bogdan-stanescu-ca-administrator-special-al-oltchim-10664775
10664775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.