Vosganian: Ar fi neverosimil ca Astra să refuze despăgubirea Oltchim cu 10 milioane de euro

Postat la 09 mai 2013 24 afişări

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, afirmă că ar fi neverosimil ca Astra Asigurări, la care Oltchim are o poliţă de asigurări de 10 milioane euro pentru deficienţe manageriale, să refuze să plătească despăgubirea pe motiv că nu au fost întrunite condiţiile din contract.

Vosganian: Ar fi neverosimil ca Astra să refuze despăgubirea Oltchim cu 10 milioane de euro

 "Ar fi neverosimil să ne spună Astra că nu sunt îndeplinite condiţiile (pentru a se încadra la plata despăgubirilor - n.r.). Înţeleg ca Astra s-a reasigurat la unele dintre cele mai mari companii din lume. În opinia mea, Astra joacă cartea sistemului de asigurări din România pentru că rezolvarea litigiului ar putea să sporească prestigiul domeniului de asigurări din România", a declarat Vosganian joi, într-o conferinţă de presă.

Oltchim a încheiat în 2011 la Astra Asigurări o poliţă de asigurare împotriva deficienţelor de conducere în valoare de 10 milione de euro, pentru care combinatul este cu plata la zi a primelor de asigurare, de 3.000 de euro pe lună, poliţa fiind reînnoită anual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-ar-fi-neverosimil-ca-astra-sa-refuze-despagubirea-oltchim-cu-10-milioane-de-euro-10867689
10867689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.